J14 GREIT VIDERE I VINTERSERIEN

J14vs Hinna februar 2013
På en drøy uke har Eigers jenter 14 spilt sine tre innledende kamper i vinterserien - og kommet greit fra det! Først stod Bryne på programmet på bortebane. En jevn batalje endte 1-1 etter at hjemmelaget ledet 1-0 ved pause. Mina Hovland stod for utlikningen. I den andre kampen kom et noe redusert Klepp-lag på besøk i Hålå. På en middels dag vant vertene enkelt 5-0. Målgjørere her var Martine Klippen (3), Mina Hovland og Karen Løyning. Siste kampen ble spilt mot Hinna i Jåttåvågen. Et vanligvis godt hjemmelag ble slått med imponerende 6-0 i målscore. Målene ble laget av Mina Hovland (4), Karen Løyning og Martine Klippen. Dermed skulle avansementet være sikret med god margin i nivå A-gruppa - og så blir det spennende og se hvem laget møter i første sluttspillkamp!
Tott