Karoline og Luwam uttatt

Karoline Skåra og Luwam Ghilom
Karoline Skåra og Luwam Ghilom representerer Eiger og småjente 2000 laget når de stiller på Fotballskolen i regi av Rogaland Fotballkrets lørdag. Mens guttene starter 0900 er jentene på plass kl.1100 på Husabø. Spillere fra Austrått IL, Bogafjell IL, Buøy IL, Hana IL, Hjelmeland IL, Finnøy IL, Forus og Gausel IL, Midtbygdens IL, Randaberg IL, Sandnes Ulf, Sandved IL, Sola Fotball, Staal Jørpeland, KFUM Stavanger, Viking FK, Bjerkreim IL, Bryne FK, Egersunds IK, Eiger FK, Frøyland IL, Havdur IL, Klepp IL, Orstad IL og Ålgård FK vil delta på denne samlingen.
Eiger ønsker lykke til!