Frode, Williham, Sander og Kristian uttatt

Frode V Williham B. Leidland og Sander W.Wilhelmsen
Frode Vinningland, Williham B. Leidland og Sander W. Wilhelmsen er de uttatte fra Eigers småguttelag 2000 til fotballskolen i regi av Rogaland Fotballkrets. I tillegg er Kristian Garpestad, som til daglig spiller på Eigers småguttelag 1999, tatt ut. Guttene skal møte på Husabø lørdag morgen kl.0845 til samling som er for følgende klubber: Bjerkreim IL, Bryne FK, Egersunds IK, Eiger FK, Frøyland IL, Klepp IL, Lye IL, Nærbø IL, Varhaug IL, Voll IL og Ålgård FK
Eiger ønsker lykke til!