Arbeidsuke for Oscar i Eiger FK

I denne uka har vår egen Oscar Ekblom Røraas hatt sin arbeidsuke hos oss i Eiger. Oscar som fyller 15 år i desember, spiller til daglig på både G.16 og Jr. laget til Eiger. Han er også med som trener på Akademiet vårt. I denne uka har han gjort en solid jobb, med flere og varierte arbeidsoppgaver. FFO-Leder Andre Olsen sier: Oscar har vist en fin innsats, og det var nyttig med god hjelp. Det var viktige oppgaver han utførte. Ekstra kult er det at Oscar selv gikk på FFO i alle år. I en litt annerledes setting, synes unge Oscar det har vært både kjekt, slitsomt, mye «løye» og lærerikt. Hensikten med arbeidsuka er å gi elevene innsyn i det lokale arbeidslivet. Oscar som er elev på Lagård Ungdomsskole, sier som Andre Olsen at dette var en nyttig erfaring for han. Daglig Leder Atle Skailand var også imponert av Oscar i denne uka. Oscar gjennomførte med stil, er dommen fra Atle!

Vi takker Oscar for hjelpen, og ønsker han lykke til på både fotballbanen og i arbeidslivet når den tid kommer.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn