Gutter 13(12) har hatt en kjempesesong!

G13 har vært i flytsonen hele høsten. Guttene i samarbeidslaget G12 og G13 har virkelig funnet tonen dette året. Samspillet spillerne i mellom og den sosiale tonen mellom spillerne har vært helt topp fra sommeren og frem til endt sesong. De vant serien med 2 poeng over Hellvik og med en målforskjell som var det dobbelte av neste lag på tabellen (Hellvik). På bakgrunn av dette samarbeidet tross aldersforskjellen valgt trenerne og gi hele laget G13/12 årets fremgangspokal, vel fortjent for en kollektiv fremgang. 

Det kan også nevnes at årets innsatspokaler for G13 gikk til John Vegard Grastveit Vold og G12 gikk til Marius Sandø Løvold. Begge for sin iherdige jobbing både på kamp og i treningshverdagen. De er to gode forbilder for andre lagmedlemmer.

Laget avsluttet sesongen med en sosial og kjekk tur til Bryne og Lucky Bowl, her spiltes det bowling og Lazor tag til guttenes store begeistring.

Sesongen er ferdig, men guttene skal ha en treningskamp til før ferien. Den er mot Tonstad sitt ungdomsakademi, og spilles lørdag 20.november kl. 11:15 i Norrønhallen. Så her er bare å komme og se på;)

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn