G13 i flytsonen etter ferien

Eiger G13 har virkelig funnet flytsonen etter ferien. De har hatt 4 kamper mot hhv. EiK, Lura, Ålgård og Ganddal. Alle kampene er vunnet med overbevisende spill og lagmoral. Guttene står på og jobber for hverandre. Eiger G13 topper nå tabellen med 12 poeng av 12 mulige (da det kun er spilt seriespill etter sommerferien for ungdomsfotballen), med målforskjellen 37-11 som er meget solid. Neste lag på tabellen er Sandes Ulf og Hellvik med 9 poeng. Guttene skal møte Sandnes Ulf i sin neste seriekamp hjemme i Hålå mandag den 13 september. Da tenker vi at guttene kan levere en meget spennende kamp.

Det er virkelig en glede og se den gløden det gir ungdommen å spille med slik mestringsopplevelse.  Det er et meget fornøyd trenerteam rundt laget, som nå viser det nivået vi vet de kan.

Terminliste og tabell finner dere her: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=198721

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn