Årsavslutningene ferdig for i år!

Også årsavslutningene i klubbens forskjellige avdelinger ble preget av årets spesielle omstendigheter. De store, tradisjonelle fellesarrangementene måtte vike for mer lagvise avslutninger. Samtlige spillere har imidlertid fått sine velfortjente "pokaler" og andre utmerkelser og heldigvis fikk også alle aldersbestemte lag et snev av normalitet når kampene startet opp igjen i august.

F.v Herman Løyning Fabian Andersen Torje Tollefsen

Utmerkelser på G14: F.v Herman Løyning (fremgang), Fabian Andersen (innsats) og Torje Tollefsen (Fair Play)

G8 2020

G8 samlet på årsavslutning i kafeen

G6 2020

Fra G6 sin årsavslutning der de koste seg med pizza, brus og is. Treningspokaler samt Minimerke 1 ble utdelt til alle spillere. Samtlige av spillerne klarte merket.