Årets spiller i Ungdomsavdelingen 2020 har vært en fin ambassadør for klubben.  
 
Årets spiller har hatt en eventyrlig utvikling det siste året. Han kjennetegnes best for innsatsen, fysikken, fokuset, holdningene og positiviteten ovenfor sine lagkamerater. På hver eneste trening og i hver eneste kamp gir han alltid 100 %, selv om han til tider blir brukt som lagets «potet».  Årets spiller gjør alltid sitt beste, samme i hvilken posisjon han blir satt til å spille. Han er derfor et strålende forbilde for sine medspillere.

Årets spiller er duellsterk, og har evnen til å gå foran i både duellspill og med innsats når det butter for laget. Han trener mye, og vil mye. Han vil alltid ha ballen, og forsøker alltid å være i forkant.

Årets spiller har hospitert på juniorlaget inneværende sesong, der han har gjort det meget bra. Sammen med andre spillere fra G15/16 har han vært med på å heve kvaliteten på juniorlaget de kampene han har spilt.

Årets spiller har levert solide prestasjoner, og har vært en av de dominerende på laget i årets sesong. Holdningsmessig er han et prakteksempel på hvordan en Eigerspiller skal opptre: Snill, høflig, positiv og med evnen til å dra med seg de andre. Treningsoppmøtet har også vært 100 %.

Vi spår en lys framtid for denne ambisiøse gutten, og er utrulig stolte av å få fram slike spillere i Eiger.  I dag hedrer vi ham som Årets Spiller i Ungdomsavdelingen, 2020!

Årets spiller i ungdomsavdelingen heter Fabian Fluge.

Gratulerer!

ÅRETS SPILLER I UNGDOMSAVDELINGEN 2020

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn