Eiger jenter på sonesamling

Emma og Andrea 1

Søndag 1. november deltok jenter 12 spillerne Emma Tunheim og Andrea Mjølhus sammen med rundt 80 andre jenter fra andre klubber i Rogaland på første sonesamling for jenter født i 2008 i Randaberg Arena. Begge to er også innkalt til de neste planlagte sonesamlingene var 14 og 28 november (men blir nå utsatt til utpå nyåret) på henholdsvis Klepp og Randaberg.  Ca. 25 spillere vil bli tatt ut til en første kretslagstropp for denne årgangen i januar 2021.

Vi ønsker jentene lykke til i de kommende samlingene.