Siste hjemmekamp for juniorene

Eigers juniorlag har hatt en imponerende sesong - en sesong som først startet 19.august. Etter et knepent tap i første serierunde mot Forus & Gausel står guttene med fem strake seire og imponerende 32-10 i målforskjell. I morgen mandag er det klart for sesongens siste hjemmekamp når Viking gjester Hålå og med seier her kan Eiger befeste sin stilling i toppen av tabellen. Selv om laget er ungt med flere guttespillere regelmessig involvert, har også juniorkampene vært en viktig arena for a-lagets spillere som enda holder junioralder. Disse spillerne har vært bærebjelker i et lag med et svært godt miljø innad. Øyvind Garpestad er en blant flere som har imponert og står med utrolige 18 mål på 6 kamper og altså over halvparten av lagets 32 mål.

Øyvind Garpestad

18 mål på 6 kamper for Øyvind Garpestad

Det bør bli folksomt rundt Bøgh Hafsø-banen i morgen der kampen Eiger-Viking har avspark kl.1900!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn