Nye seier for samarbeidslaget EIK/Eiger J17

EIKEiger Bogafjell2

Mandags kveld var det duket for J17`s andre hjemme kamp på rad på BG banen på Husabø. Denne gang var det Bogafjell som var gjester.

Kampen startet strålende med flere angrep fra EIK/Eiger og ved pause var stillingen 4-1. Etter pausen ble det gjort mange endringer som gjorde at hjemmelaget mistet flyten.

Bogafjell utnyttet situasjonen og reduserte 2 ganger slik at stillingen stod 4-3  tyve minutter før slutt. Litt justeringer på slutten og ett gir opp så punkterte jentene kampen med komfortabel 6-3 seier.

Målene ble satt inn av June Kvamsø 2, Aina Tønnesen, Marte Furuløkken, Stine Tollefsen og Amalie Mong.

EIKEiger Bogafjell 1