Noen fra a-troppen kan glede seg til kamp!

Fotballåret 2020 er av velkjente årsaker en sesong man nok ikke vil glemme med det første. Noen vil kanskje mene at å glemme er nettopp det man bør gjøre. Det ser mørkt ut for de voksne som utgjør den såkalte breddefotballen - siden det verken er åpnet for skikkelig trening eller kamp, men enn så lenge lever håpet om å få komme i gang på et vis!
Noen av spillerne i Eigers a-tropp kan imidlertid trene for fullt og på onsdag kan de endelig forberede seg til kamp når Eigers juniorlag tar i mot Forus & Gausel i Hålå.
Søndag kveld var a-lagsspillerne Thomas Hallan-Christensen, Marius Karlsen, Øyvind Garpestad og Simen Omdal alle tilstede på juniorlagets trening ledet av trener Jan Noralf Myklebust og spillerutvikler Jone Mathiesen.

Marius Karlsen ser vi nok ikke på banen onsdag. Han er enda i opptrening etter at kneet hans ble "maltraktert" i Norway Cup for temmelig nøyaktig et år siden. Vi håper imidlertid å se den talentfulle unggutten i tellende kamp før sesongen er helt over.

Vi tipper uansett at det er en spillesugen gjeng som entrer banen onsdag og forventer en del tilskuere som nok også er sulteforet på fotballkamper nå! Kampen har avspark 20:00!

Juniorlaget 2020