Seier i første seriekamp for EIK/Eiger J17 samarbeidslag

EIKEiger Haugar 1

Det var et topp motivert og spillesugent EIK/Eiger J17 som endelig startet opp seriespill hjemme mot Haugar i Hålå i J17 eliteklassen.
Et mål i hver omgang av June Kvamsø og Ingrid Hetland var nok til å beseire et godt spillende Haugar lag med en fin 2-0 seier.
Selv om ikke finspillet satt helt som man hadde håpet på, så viste jentene en imponerende innsats og vinnervilje som alt i alt resulterte i 3 velfortjente poeng.

Neste kamp er mandag 24.08 kl 2000, denne kampen er oppsatt på Kiwi banen.

Ellers all honnør til oppmann Eilif som tilrettelegger og sørger for at det er lett å være trenere og spillere på dette laget.
Grilling etter kamp både for begge lags spillere og foreldre er helt klasse.

EIKEiger Haugar2