Strålende akademistart i ny hall!

Lørdag gikk årets første akademi av stabelen i Norrøn-hallen i Hålå. Mens det var tidvis svært surt vær ute, kunne deltakerne på akademiet - spillere fra både Eiger, EIK og Helleland kose seg inne og med svært gode forhold.
Spillerutvikler Jone Mathiesen har forberedt et opplegg der det blir akademi lørdager i partallsuker fremover. Akademiet er åpent for alle, uansett klubbtilhørighet - som er motiverte og har lyst og er i alderen 11-16 år.
Under økta lørdag var det Mathiesen selv, assistert av a-lagsspilerne Thomas Hallan Christensen og Simen Omdal, som hadde ansvaret. Spillerne ble selvsagt delt opp etter alder og nivå og det var en strålende fornøyd spillerutvikler Jone Mathiesen som dro fra Hålå etter endt økt lørdag. "Kjempegøy med bare motiverte og lydhøre spillerne", var hans umiddelbare dom. Han mener dette tiltaket, kombinert med at man faktisk kan trene hver dag om ønskelig, gir gode rammebetingelser for å bli så god man vil. Mathiesen mener selvsagt også at den nye fotballhallen er et funn for alle som ønsker og trene og tror det er med på å gjøre akademiet enda mer attraktivt.

Jone Mathiesen er fotballfaglig ansvarlig, men sier han ikke skal lede alle øktene selv. "Vi henter inn kompetanse både internt og eksternt og lover både flere a-lagsspillere, dametrener Helge Immerstein og trenere fra samarbeidsklubb Bryne utover vinteren og våren", sier han.
Mathiesen fikk med seg at det var en del foreldre-tilskuere i Norrøn-hallen lørdag og håper også det vil la seg gjøre å ha kiosken åpen under øktene. "Og så er det jo et glimrende tilbud til de som venter på at ungenes økt skal bli ferdig, nemlig å trene selv i hallens treningsrom med panoramautsikt over  aktiviteten nede på gresset".

Har DU lyst å prøve deg på akademiet er det bare å møte frem neste gang - følg med i kalenderen her på eigerfk.no for tidspunkt!

Akademi februar 2020 2

Utsikt fra treningsrom

Utsikt fra treningsrommet

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn