Teamet rundt juniorlaget på det nærmeste klar!

Trenerteamet til neste års juniorlag ble på det nærmeste klar før jul. Riktignok jobber sportslig utvalg med å få med en kapasitet til, men Jan Noralf Myklebust blir hovedtrener med Marius Karlsen som assistent. Jan Noralf er en av våre mest rutinerte trenere og har trent en rekke lag i Eiger i årenes løp. I 2004 var han a-lags trener og både før og etter den tid har han ledet lag i Eigers ungdomsavdeling. Marius Karlsen skulle ha fortsatt den strålende utviklingen vi så på banen for a-laget før sommeren i år. Men en alvorlig skade han pådro seg i Norway Cup gjør at vi nok ikke ser ham skikkelig  i aksjon igjen på denne siden av sommeren. Da er juniorlaget en fin arena for unge Karlsen til å spre videre noe av den lærdommen han har ervervet seg og han blir en fin tilvekst i trenerteamet.

Juniorlaget starter sesongen med spillermøte den 6.januar og blir et viktig lag som også den nyansatte spillerutvikleren Jone Mathiesen vil holde et ekstra øye med.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand