Mathiesen med videre - i ny rolle

Jone Mathiesen var ikke tapt for Eiger selv om han valgte å tre til side fra rollen som hovedtrener for klubbens a-lag. I sesongen 2020 blir han å se i en ny rolle som spillerutvikler og koordinator med ansvar for spillere av begge kjønn i alderen 14-20. Å bidra til at klubbens fremtidige a-lagsspillere får god oppfølging og en utfordrende og utviklende trenings- og kamphverdag, er noe Mathiesen brenner for. Som a-lagstrener har han også vist unge spillere stor tillit i begge sesongene han har ledet Eigers flaggskip. Han har hatt en liknende rolle i Sokndal i flere år og nå vil klubbens unge og fremadstormende spillere altså også få glede av sokndølens erfaring og tilegnet kunnskap gjennom et langt fotballiv. I samråd med lagstrenere vil Jone Mathiesen også ha ansvar for enkelte økter med enkeltspillere og/eller lag der spillerne har sin treningshverdag.

Jone Mathiesen starter opp så snart 2019 er blitt til 2020 og det er heller ikke utenkelig at man får se ham i fotballdrakt som spiller på Eiger 3

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn