Gabriel med videre!

En relativt stolt spillerutvikler i Andrè Olsen smilte godt da han i går fikk den kjekke nyheten om at Gabriel Skandsen var en av de totalt 23 spillerne som er med videre etter uttak til Bryne Jæders spillerutviklingsprosjekt. Gabriel har fått mye god læring, og matching på FFO, Akademi og TG, egne Fotballskoler og eget lags treninger.
Andrè Olsen karakteriserer uttaket som en stor prestasjon, spesielt grunnet meget høyt nivå i år. Han mener Gabriel har kjekke og spennende tider i møte og betegner ham som en lærevillig spiller, med et stort potensial.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn