Spennende dager for Jørgen og Gabriel


Jørgen Omdal og Gabriel Skandsen er Eigers kandidater til prøvespill med Bryne Jæder i disse dager. Bryne-Jæder er to ulike treningsgruppe for 13 og 14 åringer som normalt trener fredager fra klokken 16.45 til 18.15 på Aarbakkebanen eller i Jærhallen.
Ansvarlig for sone Bryne-Jæder er Espen Undheim. Espen passer på at det er dialog inn mot NFF Rogaland mot KA Roar Wold, sonekontakt Hans Olav Braut og adm. leder Jo Aanestad. Så har Bryne en hovedansvarlig trener for 13 åringene og en hovedansvarlig trener for 14 åringene. Gabriel Høyland er og med som trener på begge gruppene.
Tradisjonen tro er det 3-4 samlinger i november og desember og de spillerne Eiger har hatt inne tidligere år har i all hovedsak gjort det bra. Det kan bety både at Eigers spillerutviklere er selektive med hvem som nomineres, men det betyr også at kandidatene har en god ballast fra egen klubb når de skal måle seg mot de beste i fylket.
Så langt i høst har det vært følgende økter:
Spilltrening 1, fredag 15/11, kl. 16.45
Spilltrening 2, fredag 22/11, kl.16.45
Spilltrening 3, lørdag 23/11 kl.11.00
Det kan bety beskjed om hvordan det har gått fra Espen Undheim allerede neste uke Dersom man må ha en fjerde spillkvalifisering, så blir det fredag 13/12 kl.16.45
 
Gabriel Skandsen og Jørgen Omdal fra G.12/13, har nå deltatt på 3 samlinger. Guttene har, sett med Eigerøyne gjort det bra så langt, så nå gjenstår det å se om de blir med helt til slutt. Det er for øvrig et meget godt 2007-kull der inne, så nåløyet er ekstra trangt i år. Spillerutvikler Andrè Olsen  karakteriserer både Gabriel og Jørgen som to gode og spennende spillere, med fremtiden foran seg. Han sier videre at i klubbens regi, har det vært både egne isolerte økter med rolletrening, samt flere spillerutviklingssamtaler med guttene. Så de har vært godt rustet, og har i lang tid gledet seg til dette.
Jørgen har spilt back på samlingene, mens Gabriel har spilt spiss.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn