Silje NM mester!

Silje Skaara Helgesen (15) (nederst til høyre på lagbildet samt innfelt) som i sommer søkte nye utfordringer i Viking, kunne fredag krone en fantastisk sesong med å titulere seg som Norgesmester. I finalen mot Strindheim i J16 klassen i Telenor Arena var det vel aldri noen tvil og Viking vant 4-0. Silje kom inn etter 34 minutter da stillingen enda var 0-0. Seks minutter før slutt ba en lyskeplaget Silje om avløsning igjen. Da hadde hun vært med på å sende de mørkeblå foran i målprotokollen med 3-0. Rammen rundt kampen var storartet og som seg hør og bør etter en finaleseier ventet bankett på jentene etterpå. Utenom heder og ære var det tacoservering!

Eiger FK gratulerer Silje og resten av Vikingjentene!

Foto: Espen Brevik

• Leder: Tore Tollefsen