Petter og June årets spillere!

Petter Johansen Skadberg (14) og June Kvamsø (15) ble onsdag fortjent kåret til årets spillere i ungdomsavdelingen i den årvisse avslutningen i kafeen i Hålå. I utdrag fra begrunnelsene har vi sakset;

Petter har fortsatt sin gode utvikling og vært toneangivende for laget sitt tross at han er ett år yngre enn sine fleste med- og motspillere. Teller vi treningstimer er nok denne gutten helt på topp i Eiger. Mye trening og ikke minst egentrening med kvalitet er en nødvendighet for å nå langt og betaler seg over tid.
Årets spiller har hospitert med både Bryne og Viking gjennom året, og vært en del av Bryne Jæder-systemet. Gjennom gode prestasjoner der og i Eiger fikk han endelig sjanse til å vise seg fram for kretslaget, og klarte å spille seg til en plass der og har representert Eiger på en forbilledlig måte i kamp på det øverste nivået i nasjonal serie for G14. Han har også i hele høst hospitert fast med Eigers A-lag, og fått gode tilbakemeldinger fra trenerapparatet rundt A-laget. Han har også fått seg et innhopp for A-laget i en treningskamp, året før han egentlig har lov til å spille A-fotball.
 
Årets jentespiller June har hatt en veldig god sesong. Hun har spilt fast på to lag i år og bidratt sterkt til at lagene havnet på bronse plass i serien. Spilleren er sosial og tilpasningsdyktig noe som vises igjen i prestasjonene på de forskjellige lag hun har vært med på sesongen 2019.
Hun kjennetegnes med stor fart og teknikk, og er en garantist for mål. Statistikken viser at Eiger trolig besitter ett av landets største talenter når det kommer til avslutninger.
Totalt har hun scoret 59 mål på 51 kamper og gj.snitt på 1,04 mål pr kamp, noe som er særdeles bra av en så ung spiller.
Spilleren er seriøs, treningsvillig og utviklingsorientert. Hun ble Eiger FK`s yngste målscorer igjennom tidene da hun på damelaget scoret hjemme mot Havørn 14 mai 2019, 14 år 9 mnd og 2 dager gammel. Hun har vært med på 2 stk bronse plasser i serien, seier i Orre Cup, Cup1 Frederikshavn, Trollcup og Obos Cup i inneværende sesong. Med denne spilleren på laget er sjansen for å ta med pokaler hjem meget stor!
 
G15 årets lag 2019
 
G15 ble kåret til årets lag og deler av begrunnelsen følger her;
Årets lag i ungdomsavdelingen er et spennende lag i stadig utvikling. Etter 2 år i 2. divisjon valgte laget 1. divisjon som arena i 2019 og har klart seg bra mot så og si alle motstandere. Til tross for at nesten alle andre lag i divisjonen er toppede lag blant klubber som har både 2 og 3 lag i årgangen, har denne Eiger-gjengen tatt for seg.
Laget har et sterkt samhold og humør i gruppen, og alle har spilt en aktiv rolle og bidratt positivt både sportslig og sosialt. Hospiterende spillere har også blitt tatt godt imot, og det har vært en fin utviklingsarena for mange både gjennom trening og kamp.
Sportslig endte laget rundt midt på tabellen i 1. divisjon, som må sies og være en bra prestasjon for et nyopprykket lag. Noen svake prestasjoner og resultater har det vært, spesielt på bortebane, mens det på hjemmebane var vært jevnspilt og vel så det mot alle lag.
I Cup.no 1 hadde laget med seg noen eksterne spillere i tillegg til Eiger-spillere for å kompensere for noen som ikke kunne være med. Disse ble også tatt vel vare på og alle fikk oppleve en sommer de sent vil glemme. Sportslig var det imponerende innsats mot lag fra de fleste verdensdeler. Laget kom seg helt til semifinalen hvor de ble slått av canadiske Blizzards Calgary etter å ha tatt ledelsen tidlig i kampen.
Sesongen 2019 ble avsluttet med Trollcup i Kristiansand. Også her gjorde guttene en meget god jobb og spilte seg helt fram til kvartfinale i A-sluttspillet. Med en liten tropp på bare 13 spillere er også dette en god prestasjon.
 
Av andre utmerkelser kan nevnes:
G11: Fremgang: Ulrik Grimsrud Sæthre, Innsats: Alfred Løying, Fair Play: Kasper Bjørløw
J-11/12: Fremgang: Alicia Svihus Andreassen, Innsats; Andrea Mjølhus, Fairplay; Therese Myklebust.
G-12/13: Innsats; Hermann Løyning, Fremgang; Elias Levang, Fair Play; Torje Tollefsen.
J-13: Innsats; Sunniva Teige, Fremgang; May Elin Myklebust, Fairplay; Elise Mjølhus.
G-14: Innsats; Marius Eliassen, Fremgang; Ole Kristian Kinn, Fairplay; Trond Tollefsen.
G-15: Innsats; Simon Aarstad, Fremgang; Markus Kvassheim Olsen. Fairplay; Håvard Leidland.
J-15: Innsats; Marion Zakariassen, Fremgang; Camilla Tønnesen, Fairplay; Iselin Leidland.
 
 
 
 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn