Ut i kvartfinalen

G15 kom seg helt til kvartfinalen i a-sluttspillet før det ble turneringens første tap i Troll cup i Kristiansand. Etter å ha gått ubeseiret gjennom lørdagen startet også søndag med en god Eiger-opplevelse. I 1/8 dels finalen ble nemlig Søgne beseiret 4-3 og Eiger var dermed klar for kvartfinale. Der stoppet imidlertid årets cup eventyr i sør og ved full tid var det Donn som kunne juble for 2-1 seier.

Også G13 startet dagen på beste vis. I 1/8 dels finalen i b-sluttspillet måtte Forus & Gausel 2 gi tapt for Eiger som vant 3-1. Også G13 måtte takke for seg i sin kvartfinale, men kanskje på et noe bitrere vis enn G15. Vigør vant nemlig oppgjøret 5-4 på corner etter 1-1 ved full tid. Verst var det imidlertid å svelge at dommeren hadde talt feil. Begge lag hadde nemlig 4 cornere i kampen.

Søndagens Eiger-resultater:
G15
1/8 dels finale, A sluttspill
Eiger FK - Søgne 4-3
Mål: Simen Omdal (3), Markus K. Olsen

Kvartfinale, A sluttspill
Eiger FK - Donn 1-2
Mål: Simen Omdal

G13
1/8 dels finale, B sluttspill
Forus og Gausel 2 - Eiger FK 1-3
Mål: Mathias Tunheim (3)

Kvartfinale, B sluttspill
Vigør - Eiger 1-1
Mål: Gabriel Skandsen
Vigør vant 5-4 på cornere.

Et "halvt gull" kan likevel Eiger påberope seg også i år. J15 spillerne June Kvamsø, Marion Zakariassen og Iselin K.Leidland gikk nemlig til topps sammen med Flekkefjord i J15 klassen. I finalen ble Bjerkreim slått 1-0 - og matchvinner ble June Kvamsø. Som om ikke det var nok så ble Iselin K.Leidland kåret til banens beste i finalen!

Marion June Iselin november 2019
F.v Marion, June og Iselin som gikk til topps med Flekkefjord