G15 til a-sluttspillet i Kristiansand!

Eiger G15 (bildene over) er klar for a-sluttspillet i Troll Cup i Kristiansand som går av stabelen denne helgen. To uavgjort og en storseier i siste innledende kamp lørdag gav 2 plass i puljen etter Mandalskameratene.
I 1/8 dels finalen i morgen kl 09:30 på Flekkerøy står Søgne på motsatt banehalvdel. Blir det seier her venter Donn i kvartfinalen.
Lagets resultater lørdag:
Hundvåg Fotballklubb - Eiger FK 1-1 (Markus K. Olsen)
Eiger FK - Mandalskameratene 3-3 (Markus K. Olsen, Håvard Leidland, Marius Eliassen)
Donn FK 2 - Eiger FK 0-6 (Simen Omdal (2), Håvard Leidland (2), Mathias Henriksen (2) )
 
Det unge G13 laget opplevde mer stang ut med bl.a. et par knepne tap.
G13 møter Forus & Gausel 2 i 1/8 dels finalen i b-sluttspillet i morgen tidlig kl.0800. Skulle Eiger vinne blir det vinneren av kampen Vigør - Grei i kvartfinalen.
Lagets resultater lørdag:
Eiger FK - Flint Fotball 0-1
Randesund IL 1 - Eiger FK 2-0
Eiger FK - Vindbjart FK 1 2-5 (Mathias Tunheim, Herman Løyning)
 
J15 fikk ikke stablet nok spillere på beina til å stille eget lag. Det er likevel jentespillere fra Eiger representert i sør. June Kvamsø, Marion Zakariassen og Iselin K. Leidland spiller nemlig for Flekkefjord i turneringen. Dette laget har to 2-0 seiere og en 0-0 kamp bak seg lørdag. June har som spiss scoret tre ganger mens Marion har regjert på midtbanen og omskolerte Iselin har bidratt til null baklengsmål som midtstopper.
 
Alle resultatene finner du her

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn