Kjekt i Lyngdal

G12 i  Lyngdal 2013Søndag reiste en fin liten gjeng fra Eiger ned til "vante trakter" i Lyngdal. Sørlandsbadet Cup ble gjennomført inne i Fibo Tresbo Hallen hvor det var varmt og godt.
Det ble spilt 4 kamper for hvert lag og for anledningen spilte de 5 er fotball.
Etter 8 kamper var fasiten 5 seire og 3 tap. Guttene hadde med seg 3 jenter denne dagen og de klarte seg kjempebra. Tilsynelatende var det gøy å være med gutter på turnering.
Vanligvis får alle pokal når kampene er ferdigspillt, men denne gangen var det billett til Sørlandsbadet som var premien, noe som var populært både blant guttene og jentene.
På bildet:
Bak fra venstre:
Emilie Klippen, Sindre Skaara Helgesen, Øyvind Garpestad, Mathias Supphellen, Sondre Tollefsen, Mikal Haugeland.
Framme fra venstre:
Benedikte Øvrevik, Ragna Løyning, Lasse Michelsen, Simen Omdal, Odd Eirik Nodland og Kristian Brekke.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn