Petter og Elise uttatt til kretslagssamling

Petter J. Skadberg (14) og Elise Mjølhus (13) er uttatt til samlinger i regi av Rogaland Fotballkrets kommende helg. For Petters del er han uttatt i den såkalte G14 Sør gruppa sammen med 37 andre deriblant 13 (!) spillere fra Viking. Uttaket gjelder treninger den 13. og 20. september for kartlegging og uttak til kampene i Nasjonal G-14 serie som er et samarbeid mellom Viking FK og NFF Rogaland, samt uttak til kretssamlinger i høst. Petter J. Skadberg har trent med a-laget i sommer og fikk også sin debut da han kom inn i treningskampen mot EIK like før høstsesongen tok til.

For Elises del er uttaket et mer ordinært, men utvidet kretslagssuttak med samling i Randaberg Arena lørdag 14.september. Tilsammen 42 spillere har fotballkretsen tatt ut denne gang.

Vi ønsker begge lykke til!