Populært akademi

Eigers populære Akademi har nå gjennomført to økter siden høstens oppstart. 8 nye økter skal gjennomføres før jul, den siste økten med turneringsspill hele lørdag 14 desember, forhåpentligvis inne i Eigers nye storstue.

Andre Olsen

Akademiansvarlig Andrè Olsen og hans gode medhjelpere forteller om et fantastisk opplegg med fornøyde spillere. "Vi har masse spillere, fra 7 til 15 år og holder vanligvis på fra. 09.30 til 12.30, men ofte helt til 14.30. Spillerne komme ikke bare fra egne rekker, men også mange andre klubber. Et godt rykte, er nøkkelen til suksess. Eiger Akademiet er åpent for alle. Flinke og engasjerte trenere tilrettelegger for ferdighetsutvikling, og Eigers Spillerutviklingsdel har blitt styrket betraktelig mye p.g.a Akademiet vårt. Vi ønsker hele tiden å bevisstgjøre spillerne på konsentrasjon og rett fokus, og det å tørre og prøve, og tørre å gjøre feil. I hver eneste økt, ligger det enormt med muligheter, og spillerne er utrolig flinke og ydmyke", sier Olsen. "Målet med Akademiet er trivsel og utvikling, og der har vi blitt knallbra", avslutter han med det sedvanlige smilet.

Akademi sept 2019 2
Akademi sept 2019 3