Silje landslagsuttatt!

Silje Skaara Helgesens store mål for 2019 er en realitet. I forrige uke ble landslagstroppen til kampene mot Sverige kommende helg offentliggjort. Silje er her en av tilsammen 18 spillere som kan se frem til å ta på seg landslagsdrakten for aller første gang. Norge skal møte Sverige til to privatlandskamper samme helg. Fredag 6. september klokken 18.00 møtes J15-landslagene til nabolagsduell på Nye Ålgård stadion og søndag 8. september klokken 13.00 spilles "returoppgjøret" på Klepp stadion.
Det er gratis inngang til begge kampene, og man oppfordrer alle fotballinteresserte i regionen til å komme og se på.

I midten av august skiftet Silje "beite" da hun gikk til Viking bl.a. etter råd fra landslag- og kretslagstrenere. Silje er uttatt på landslaget sammen med en annen Vikingspiller samt ei fra Haugar. Disse tre utgjør spillerne fra Rogaland i denne landslagstroppen. Se hva man skriver om Silje samt hele troppen her.

Eiger FK gratulerer så mye!!!

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand