Bra innledning av jr.laget

Jr.lag2013-2 kopiEigers juniorer gjorde sine saker meget bra da innledende kamper gikk av stabelen under innendørsturneringen på Tonstad lørdag. De fem spilte kampene gav tre seire og to uavgjort og dermed en fortjent puljeseier. Guttene leverte spill av bra klasse og henviste Flekkefjord til andreplass i pulja si.
Eiger jrs første sluttspillkamp starter kl. 1254 søndag. Det dannes nye grupper og første motstander er Moi 1. Deretter blir det gjensyn med Tonstad Heimatt før siste kamp innledningsvis går mot Tonstad 3. Gruppevinnerne går til finale, toerne til bronsefinale.

Resultater lørdag:
Eiger FK jr - Tonstad Heimatt 1-0 (Matias L. Løyning)
Eiger FK jr - Tonstad 2 3-0 (Matias L. Løyning 3)
Eiger FK jr - Bakke 2-1 (Matias L. Løyning og Ole Andreas Storebø)
Eiger FK jr - Moi 2 1-1 (Matias L. Løyning)
Eiger FK jr - Flekkefjord 1-1 (Tor Eirik Storebø)