Endelig opptur!

Eiger J13 fikk endelig en opptur i Hålå etter en resultatmessig tøff vår i serien. Mot et ubeseiret EIK lag trakk hardtkjempende Eiger jenter det lengste strået mandag kveld.

De røde og blå gikk til pause med en relativt trygg 3-0 ledelse etter mål av Elise Mjølhus (2) og Sannah Orlin. Men kampen var langt fra ferdig og EIK reduserte og gjorde et hederlig forsøk på å komme tilbake i kampen i andre omgang. Nora Grastveit Viggen sørget for 4-1 ledelse før EIK knappet innpå igjen, bl.a. med et reduseringsmål fra tidligere Eiger spiller Tilla Klippen 2 minutter før slutt. Eigerjentene kunne imidlertid fortjent gå seirende ut av kampen med en fin 4-3 seier. Ekstra kjekt var det med det store publikumsfremmøtet fra både Eiger og EIK sympatisører.

Kanskje var det vinnergleden, fighterviljen og den store opplevelsen i Lyngdal Cup som var medvirkende. Nå kan uansett spillerne på J13 begynne å titte oppover på tabellen og vite at med liknende innstilling er det fullt mulig å avansere.

Vi gleder oss til resten av sesongen!