Seier til både J15 og G15 8`er i finalene!

Det ble en svært god Eigerdag i Frederikshavn fredag. J15 fikk revansjert Bjerkreims noe heldige seier i gruppespillet og vant en svært fortjent finale på Empire Stadium, mens G15 8`er vant B-finalen med 1-0 over Kambo og fikk også revansj for tap mot samme motstander onsdag.

J15 tok seg direkte til finale på grunnlag av et meget godt gruppespill. I finalen var det liten tvil om hvem som var best og Bjerkreim skapte faktisk ikke en eneste målsjanse. Da jentene kunne strekke hendene i været etter endt kamp, var det foran en stor koloni av Eigersupportere. Aurora Fluge og June Kvamsø sørget for målene. I tillegg ble Kamilla Ege Hansen kåret til finalens beste spiller.

G15 8`er laget som egentlig er G14, har også gjort en god turnering. Det eneste laget man virkelig har slitt med er Escuela de Fútbol La Adademia FC fra Guatemala. Disse gikk like godt hen og vant a-sluttspillet med en finaleseier på 6-0. Eigers b-finale mot Kambo ble spennende, men med god hjelp av entusiastiske supportere på sidelinjen dro Eiger i land seieren etter scoring av Thomas Andreassen.

G14 G15 8er vinner b sluttspill DK 2019

En god turnering har jammen G15 også gjort. I kvartfinalen mot Subiaco AFC fra Australia fredag morgen sikret Eiger videre avansement ved å vinne sin andre straffekonkurranse på to dager. Tunge Eigerbein skulle senere bli et nummer for små i semifinalen mot Blizzards Calgary fra Canada fredag ettermiddag. Eiger tok ledelsen ved Thomas Andreassen, men fikk det tyngre utover i kampen. Men at Blizzards Calgary og finalemotstander Elite Bornholm står igjen i finalen er det lite å si på. Eiger G15 har uansett grunn til å være svært fornøyd med innsatsen under årets Cup No.1.

Se Thomas Andreassen sette inn den avgjørende straffen mot Subiaco AFC i kvartfinalen her

Med det runder vi av oppdateringene fra årets Cup No.1 i Frederikshavn. Igjen har Eiger vist godt igjen både på og utenfor banene og denne turneringen på nordspissen av Danmark er og blir en flott årlig sommeropplevelse!

Resultater fredag:

FREDAG