G15 og G13 til a-sluttspillet!

G15 er klar for a-sluttspillet i Cup No.1 i Frederikshavn. Som ventet ble det tøffe tak i oppgjøret mot danske Elite Bornholm og guttene måtte tåle et 0-5 tap mot turneringsfavorittene i formiddag. I ettermiddag slo imidlertid Eiger-guttene tilbake og spilte 1-1 mot San Fransisco Seals og det var nok til å sikre en imponerende andreplass i pulja. I morgen står Scandia United på motsatt banehalvdel i 1/8 delsfinalen kl.1600.

G13 (bildet over) gjorde en heltemodig innsats og gav storfavorittene Texans Dallas kraftig motstand i sin siste gruppekamp. Amerikanerne hadde scoret 19 mål på sine to første kamper, men mot Eiger klarte tidvis rådville spillere kun å putte fire. Eiger møter her både Marin FC og Gwardia Warszawa i sin videre jakt på sølvtøy i Frederikshavn. Kampene går hhv 0950 og 1500 torsdag. Skulle Eigers yngste lag i Danmark i år lykkes i disse kampene, står en semifinale for tur fredag formiddag.

G14 som spiller 8`er fotball i 15 års klassen tapte begge sine kamper onsdag med 2-6 for Escuela de Fútbol La Adademia FC fra Guatamala og 0-3 mot Kambo. Andre omgangen mot laget fra Guatemala var oppløftende og akkurat den endte 2-2. Det var likevel flere "utenomsportslige ting" som preget gjengen på Eigers G14, bl.a. et armbrudd på Tron Tollefsen. Dette laget møter Dahle/Nordlandet i semifinalen i b-sluttspillet torsdag 1250.

J15 tapte mot Bjerkreim i morges men ligger fremdeles godt an i kampen om å komme seg til finale. Senere på formiddagen slo Eigerjentene nemlig defensivt sterke FFC Turbine Potsdam med 2-0. Kampene i morgen formiddag mot både 1`er og 2`er laget Trygg/Lade vil gi svar på hva Eigerjentene er kapable til.

Resultater onsdag:

ONSDAG
G13 "HJEMMELAG" "BORTELAG" RESULTAT
  Eiger FK  Texans Dallas 0-4

(G14) G15 8`er Esc.de Fb La Adademia FC Eiger FK 6-2 Marius Eliassen, Vetle Skibstad Jondal
  Eiger FK Kambo IL 0-3

G15 Elite Bornholm Eiger FK 5-0
  Eiger FK  San Francisco Seals 1-1 Ørjan Ø. Tingbø

J15 Bjerkreim IL Eiger FK 2-0
  FFC Turbine Potsdam Eiger FK 0-2 June Kvamsø (2)

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand