Kjempestart i Frederikshavn

Gode værforhold og gode baner. Det siste en kontrast til fjorårets knallharde, uttørkede matter. Rammen rundt årets Cup No.1 var av beste merke og Eigerlagene har bitt godt fra seg på turneringens første dag.

Nivået pleier å være høyest i 13-14 års klassene og 2019 er trolig intet unntak. Eigers G13 lag åpnet med 0-0 mot vertsklubben Frederikshavn i en kamp de definitivt burde vunnet etter spill og sjanser. I dagens andre kamp for dette laget, endte det med 0-2 tap for tyske Bremerhaven. Den store referansen i denne klassen kommer trolig i morgen når amerikanske Texans Dallas står på motsatt banehalvdel. Skulle Eiger få noe ut av den kampen har de gjort en god prestasjon. Amerikanerne smadret Frederikshavn med 13-0 tidlig i ettermiddag.

G14 spiller i G15 8`er fotball gruppa og står med en seier og en uavgjort etter sine to første kamper. I det som tegner til å bli en jevn og tøff pulje har Eiger alle muligheter om guttene er på.

G15 (bildet over) gjorde kort prosess mot begge sine motstandere og står med utrolige 15-0 i målforskjell etter sine to første innledende kamper. I denne pulja er som alltid Elite Bornholm å regne med, så kampen mot det danske "kretslaget" blir nok en tøff batalje i morgen formiddag.

J15 stiller i både vanlig og i en 8`er klasse. 7-0 seier for det vanlige laget og hhv 11-0 og 5-0 seire for 8`er laget er rett og slett imponerende. I disse klassene er trolig Bjerkreim en av Eigers argeste konkurrenter om puljeseieren.

Ellers så har de forskjellige Eigerlagene det helt topp innimellom slagene. Lagleder for G14, Frode Vinningland så for seg en billig sommerklipp da han lot spillerne på laget "ta for seg" med maskin. Det var heller mislykket kan man trygt si. Trolig er det få av spillerne på dette laget som har en frisør i magen, for ikke å si hendene. Heldigvis for Frode så var Mona Skipstad fra Bingen frisør tilgjengelig. Hun har tatt i både sakser og maskiner før og klarte å berge frisyren til Frode sånn noenlunde!!

Frode V. DK 2019

Resultater tirsdag 9 juli:

G13 "HJEMMELAG" "BORTELAG" RESULTAT MÅLSCORERE
  Frederikshavn fi Omega Eiger FK 0-0
  Eiger FK Bremerhaven 0-2

G15 Bremerhaven Eiger FK 0-5 Petter Skadberg Johansen, Andreas Årstad, Mathias Henriksen, Håvard Leidland (2)
  Eiger FK Store Bergan Fotball 2 10-0 Jone Skåland (2), Markus Kvassheim (2), Mathias Henriksen (2), Logan Brambo (2), Andreas Arstad, Elias Bendiksen

(G14) G15 8`er Dahle/Nordlandet Eiger FK 0-2 Marius Eliassen, Vetle Jondal
  Eiger FK Bremerhaven 0-0

J15 Eiger FK Valparaiso 7-0 Marion Zakariassen, Aurora Fluge, Stine Tollefsen, June Kvamsø (2), Anna Guddal (2)

J15 8`er FfI Frederikshavn I Eiger FK 0-11 Leah Myklebust, Iselin Kristensen Leidland (2), June Kvamsø (2), Anna Guddal (2), Lotte Gunnarsen (4)
  Eiger FK  Store Bergan Fotball 5-0 Aurora Fluge (2), Marion Zakariassen (2), June Kvamsø