Vellykket Tysklandstur for Silje

Silje Skaara Helgesen som var en av fem 15-åringer som var med Team Rogaland J16 til Rheinland i Tyskland i forrige uke, kommer hjem med en god opplevelse. Kretsens egne folk karakteriserer oppholdet som særdeles vellykket. Det inntrykket har også Silje selv, både om opplegget og kampene. De har trent godt og hatt to kamper. En mot et damelag med navn Andernach 2 der det ble seier 6-1 og en mot Rheinland U17 der det ble seier 3-1. Silje spilte nesten hele første kampen og 2. omgang av kamp nr 2.

Rheinland Silje juni 2019

Team Rogaland J16 (foto NFF Rogaland)

Men ikke før er hun kommet hjem fra Tyskland, så må snart kofferten pakkes igjen. I slutten av måneden bærer det avgårde på ny landslagssamling som skal foregå i Porsgrunn. Norges Fotballforbund ved Elise Richardsen har tatt ut Silje i J15 landslagstroppen til talentleir i Porsgrunn i perioden 29.06.19 - 03.07.19. I denne troppen er Silje en av totalt 20 spillere. Foruten god praktisk og teoretisk trening, skal det også spilles to kamper i løpet av oppholdet.

Vi ønsker Silje masse lykke til!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn