Thomas "inne i varmen igjen"!

Thomas Andreassen er nå tilbake igjen på Bryne Jæder på fast basis etter å ha vært med et par "prøveøkter" den siste tiden. Der har han imponert trenerne så mye, at han nå altså har blitt fast inventar.
Thomas har hatt en fin utvikling lenge, og fortjener dette. Han er nøkkelspiller på G.14 i Eiger, men er også fast hospitant med G.15.
Fra før har Eiger FK 2 stk. G.14 med på Bryne Jæder (Petter Johansen og Jone Skåland) og 3 stk. G.13 (Herman Løyning, Oscar E. Røraas og Vetle Jondal)
Totalt er det altså nå 6 Eigerspillere med på tiltaket, noe som tilsier at det gror godt på Spillerutviklingsdelen i klubben vår.
Aldri før har vi hatt med så mange på Bryne Jæder i løpet av de 12 årene Eiger har vært med på dette konseptet.
 
 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn