Gjorde rent bord på SR-Bank Arena!

Eigers G13 lag fortsatte i dag storspillet fra lørdagens kamper og gikk helt til topps i A-sluttspillet på Hinna Cup. Tasta, Hinna og Figgjo måtte alle gå slukøret av banen etter at Eiger storspilte på SR-Bank Arena. Dette var motstanderne i henholdsvis kvartfinalen, semifinalen og finalen.
Guttene kan sovne med et godt smil i kveld etter å ha levert varene til de grader i Rogalandsfotballens desiderte storstue.
Tidvis spilte Eiger hatten av motstanderne med veldig fint kombinasjonsspill og totalt i turneringen endte Eigers kamper med 31-4 i målforskjell!

Spillere og trenere takker for god støtte fra tribunen!
Takk til Hinna for en kjempe kjekk turnering.
Og til slutt takk til samtlige spillere for at dere gir oss store øyeblikk som dette.

Fremtiden ser lys ut i rødt og blått!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn