Imponerende av G13

G13 imponerte og spilte i dag tidvis feiende flott fotball i Jåttåvågen på Hinnacup i strålende vær.
God innsats av samtlige la grunnlaget for 3 seire av 3 mulige, noe som resulterte i at man ble gruppevinnere på det såkalte nivå 2.
Gevinsten av denne prestasjonen er 1/4 finale i A sluttspill søndag i Rogalands storstue SR-Bank stadion - også kalt Viking stadion. Det i seg selv blir en stor opplevelse for (dagens og) morgendagens helter.
Så er det bare å håpe på at mange foreldre, søsken og besteforeldre tar turen og heier dem hele veien frem til en eventuell finale!

Kampstart 09:50

• Leder: Tore Tollefsen