Silje landslagsuttatt!

Silje Skaara Helgesen er et av 18 navn i J15 landslagstroppen som ble uttatt til Equinor Talentleir i Sarpsborg i slutten av måneden21. - 24. mars er det nemlig klart for ny talentsamling der J15-landslaget, J15 skyggelandslag og to J14-tropper er tatt ut. For "2004-jentene" som Silje representerer, er det første gang disse jentene er plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag, men Silje er altså uttatt i selve J15 landslagstroppen.

Håkon Grøttland som er fagansvarlig for landslagsskolen sier til fotball.no at målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen. Temaet for samlingen er ellers forsvarsspill, et tema Silje Skaara Helgesen ikke er helt ukjent med ettersom hun stort sett har spilt bak på banen i alle år.

Eiger FK ønsker Silje lykke til!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn