Vinner av B-sluttspill

Litt stang ut og marginer i mot gjorde at G13 endte i b- og ikke a-sluttspillet i fotballhallen på Lagård søndag. Innledende spill: 1-0 tap mot Bogafjell og 1-0 seier mot Klepp. Endte med det opp med målforskjell på 1-1, mens Bogafjell og Klepp endte opp med målforskjell på 2-2. Derfor gikk Eiger til B-sluttspill, mens Klepp og Bogafjell til A-sluttspill pga et mer mål scoret... Surt...

Men så kom semifinalen i B-sluttspillet der Eiger styrte hele banespillet, der man hadde to skudd i stolpen og i tillegg en kjempe redning av keeperen til Klepp 2. Eiger burde vunnet 4-0 eller 5-0, men vant til slutt fortjent 2-0 og dermed videre til finalen. Denne kampen var nok den beste når det kommer til bra spill med mye gode kombinasjoner.
Finalen mot Hana:
Eiger begynte meget dårlig og lå under 1-0 etter 20 sekund... Men så begynte opphentingen med et enormt trykk for Eigers del. Nicholas Vold putter gjennom et fint og hardt skudd ned i venstre hjørne slik at resultatet står 1-1. Oppildnet av målet fortsatte Eiger kjøret og holdt trykket oppe. Etter en fin gjennombrudd pasning av Herman Løyning, stakk Vetle Jondal i bakrom og satte ballen mellom beina på keeper, og dermed vant Eiger 2-1.

Til slutt så vil jeg si at jeg er veldig stolt over det guttene presterer gjennom hele turneringen, men spesielt over opphentingen i finalen. Herlige gjeng!?
Mvh. Jallis