Oscar, Vetle og Herman med videre

13 åringene (snart) Oscar Ekblom Røros, Vetle Jondal og Herman Løyning klarte alle å kvalifisere seg for videre deltakelse på Bryne Jæder, Eigers samarbeidspartner innen spillerutvikling. Dermed får alle tre en unik mulighet til å få referanser og også spille med og mot spillere på det som vanligvis er noe av det høyeste nivået som fins i Rogaland. Bryne Jæder er også forløperen til eventuelt kretslagsspill.

Spillerutvikler Andrè Olsen har vært tilstede på flere av kvalifiseringstreningene og syns det er helt fortjent at disse tre får sjansen til å være med videre. "De har vært gode over tid i Eiger og har tatt med seg en god mentalitet bort på treningene på Bryne", sier Olsen. Han syns det er imponerende at Eiger har fått med 3 spillere. Det er det ikke mange andre klubber som har blant de 20 utespillerne og 3 keepere som starter opp den 25. januar.

Både Oscar, Vetle og Herman er til vanlig også på Eigers talentgruppe og to av dem har gått på FFO i flere år.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand