"Siste brikker" i trenerkabalen i boks

Eigers sportslige utvalg har jobbet intensivt med den siste brikken blant seniorlagene og har nå landet en spennende trio som skal løfte neste års juniorlag til nye høyder. Onsdag signerte trioen Espen Larsen, Denis Nadarevic og Einar Ragnvald Løyning som trenere for dette viktige laget.
Med en målsetning om god infoflyt og godt samarbeid mellom A, B og junior, samt at det kan bli en god arena for eventuelle yngre spillere, sier sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe at man har funnet en god gjeng til å håndheve dette. Selvsagt i tillegg til sine kvaliteter både som trenere og mennesker.
Juniorlaget blir påmeldt i 2 divisjon, med delmål om å få opp motivasjon og selvtillit - trivsel - og utvikling, der også de som vil noe ekstra har tilbud både på et Eiger 2 med trenere og opplegg her og selvsagt a-lag for de som tar enda et steg. Flere i juniorstallen har allerede fått "smakt" på A-lagsfotball og totalt skulle dette gi gode muligheter for alle (både bredde og "topp") Juniorlaget har også en intensjon om å melde seg på i vinterserien.

Denis Nadarevic blir hovedtrener, i tillegg til spill på a-laget. Han har trenererfaring fra hjemlandet og har klare tanker om hvordan han ønsker det skal jobbes på neste års juniorlag. Et potensielt problem kunne vært språkbarrieren, men etter en sesong i Eiger er allerede nivået ganske bra. At Denis fortsatt er a-lagsspiller/keeper og jobber på Pelagia, er det tatt høyde for og er en av grunnene til teamets størrelse.

Espen Larsen har de senere årene vært svært plaget med skader men ønsker nå å bidra på trenerfronten og blir en viktig brikke i trening, utvikling og for samholdets del. Larsen sa ja uten betenkningstid - og skal assistere Denis samt organisere rundt laget.
 
Einar Ragnvald Løyning har vært årets juniortrener og har i tillegg flere års erfaring med seniorfotball i Eiger (og Hellvik) og vil også bidra som en form for assistent og skal hjelpe til så mye han klarer. Einars erfaring vil nok være til god hjelp for de to andre.
 
I følge sportslig leder Slettebøe jobbes det med en fjerde person, i tillegg til disse.

Han avslutter med at Eiger ønsker velkommen flere spillere - spillere som har lagt opp, eller andre - for å være med på et kjekt år med juniorfotball i Eiger. Det er bare å møte opp - ta kontakt.
 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn