Elise og Sunniva klar for sonesamling

Elise Mjølhus og Sunniva Teige er Eigers representanter når kretsen har innkalt til sonesamling for spillere som blir 13 år i 2019. Sammen med rundt 65 andre jenter fra den såkalte sone sør, skal de flinke Eigerjentene prøve å overbevise de to trenerne Roar Wold og Espen Terland om at de bør være med videre frem mot det som etter hvert blir et kretslag. Samlingen er lagt til Havdurs fine fotballhall, Stangeland Arena lørdag kl.10.30 og 1215 der Elise og Sunniva skal i aksjon 10.30.

Vi ønsker Elise og Sunniva lykke til!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn