Fem fra Eiger i "slaget om Rogaland"

13 åringene Jone Alexander Skåland og Petter Skadberg Johansen samt 14 åringene Håvard Leidland, Simen Håland og Sindre Håland er alle uttatt til søndagens "slaget om Rogaland" turnering i Randaberg Arena. Eigerguttene representerer Bryne Jæder som møter henholdsvis Team Sandnes, Viking/Stavanger og FKH Team (Haugesund)

13 åringene møter Team Sandnes om retten til finale mot enten Viking/Stavanger eller FKH Team, mens 14 åringene må beseire Viking/Stavanger hvis målet er finale mot enten Team Sandnes eller FKH Team. De første kampene går på formiddagen, mens finalene går hhv kl.1630 og 1800.

Vi ønsker guttene lykke til!