Bra keeperøkt i Hålå lørdag

Brynes keepertrener / keeperutvikler Stian Rosseland, kjørte en meget bra økt for klubbens unge og lovende keepere i Hålå lørdag. Under finfine spilleforhold ble det 3 timer med god læring for de kommende sisteskansene. Sammen med sin assistent Oscar Gåsland kjørte Rosseland en økt med mye fokus på teknikk som grep og fallteknikk. I tillegg rettet de to keepertrenerne også en del oppmerksomhet på utgangsstillingen.

Eigers spillerutvikler Andrè Olsen lot seg imponere av både det faglige og engasjementet til trenerne, men også de 12 keeperne som deltok som han mente viste at de var tilstede for å lære.