Bra keeperøkt i Hålå lørdag

Brynes keepertrener / keeperutvikler Stian Rosseland, kjørte en meget bra økt for klubbens unge og lovende keepere i Hålå lørdag. Under finfine spilleforhold ble det 3 timer med god læring for de kommende sisteskansene. Sammen med sin assistent Oscar Gåsland kjørte Rosseland en økt med mye fokus på teknikk som grep og fallteknikk. I tillegg rettet de to keepertrenerne også en del oppmerksomhet på utgangsstillingen.

Eigers spillerutvikler Andrè Olsen lot seg imponere av både det faglige og engasjementet til trenerne, men også de 12 keeperne som deltok som han mente viste at de var tilstede for å lære.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn