Storfint besøk på akademiet

Lørdag møtte 23 spillere på Eigers akademi der Brynes assisterende a-lagstrener og utviklingssjef Even Sel var på plass, sammen med a-lagsspillerne Rune Pedersen Bore og Omar Fonstad el Ghauti. Etter en liten seanse i kafeen der Sel snakket om temaet "Hva kreves for å bli god" og de nevnte a-lags spillerne Bore og Fonstad el Ghauti kom med sine betraktninger rundt dette temaet, var det ut og ha en økt på rundt 1,5 time.

Etter felles oppvarming med alle, ble det delt i 2 grupper, en med 10 og en med 13. Temaet for økten var overblikk/ persepsjon og omstilling begge veier. Motiverte og konsentrerte spillere tok del i en kjempeøkt under de tre Bryne-profilenes ledelse.

Etterpå var det frivillig ekstra trening, der 6 spillere valgte og være igjen med Frode Vinningland og Jarle Gløpstad. Der ble det jobbet tempo, skape og utnytte 2 mot 1 og spille av seg press i en økt som bare handlet om spill. 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn