Simen og Sindre hospiterer med Bryne

14 åringene Simen og Sindre Håland hospiterer denne helgen med Bryne på Odds eliteturnering Odd Hummel Elitecup i Skien. Blant lagene Bryne spiller mot i innledende kamper finner vi Kvik Halden, Bjerke og Arendal. Fredagens kamp mot førstnevnte gav Bryneseier med 2-0. Lørdag fortsetter gruppespillet mot de to andre lagene i pulja, før dagens resultater bestemmer hvilket sluttspill de røde og hvite kommer til søndag.

Totalt deltar det 16 lag av høy kvalitet i 14-års klassen i Odd Hummel Elitecup.

Link til resultatene finner du her.