Kjekt i sør, som vanlig.

De fire Eigerlagene som befinner seg i Kristiansand denne helgen, har gode dager. Etter dagens kamper er de to "jentelagene" klar for a-sluttspill, mens guttene må innfinne seg med b-sluttspillkamper som begge tar til søndag morgen.

J19 kom på andre plass i sin pulje etter en seier, en uavgjort og et tap. De møter samarbeidslaget Ganddal/Sandnes Ulf J19 i semifinalen søndag 0930.

J14 kom også på andre plass i sin pulje etter to seire og to uavgjort. De møter Bjerkreim J14 i semifinalen søndag 0930.

G14 endte sist i sin pulje etter en seier og to tap. Total målscore på 2-3 viser at de ikke akkurat er blitt utspilt av sine motstandere. Kl. 0845 er det uansett klar for b-kvartfinale mot Frøyland.

G13 er egentlig ikke G13, men G10, G11 og G12 (bildene her er fra dette laget) som ønsker å matche seg mot gode lag. Det har vært lærerikt og kjekt og årets yngste Eigerlag har virkelig hatt et topp opphold til nå - både sportslig og sosialt. Tre tap er det blitt, men det har også vanket masse skryt fra andre lags trenere for måten disse guttene spiller på. Dette laget møter Fløy G13 i 1/8 dels finalen søndag 0845.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn