Stine og Marion kretslagsuttatt!

Eiger produserer flere og flere spillere på eksterne tiltak, noe som er svært gledelig. Siste ut er J.14 spillerne Stine Tollefsen og Marion Zakariassen, begge 13 år, og faste på det meget gode J.14-laget vårt.
Det er en solid bekreftelse på det gode arbeidet som har blitt lagt ned over tid, og spillerutviklerne Andrè Olsen og Jarle Gløpstad er naturligvis strålende fornøyde.
I følge Olsen jobbes det utfra en konkret og målbevisst plan, med utgangspunkt i den definerte spillerutviklingsmodellen til Eiger med blant annet fokus på utvikling, prestasjon og resultat.
Han tror at de mange tilbudene klubben nå besitter, vil løfte enda flere spillere og sier at den enkelte i praksis faktisk kan trene så mye de vil.
"Gode trenere og et bra opplegg er viktig. Likevel er det mye opp til spillerne selv, hvor villige de er til å legge ned av det som kreves" fortsetter Andrè Olsen. "Vi har i flere år nå produsert spillere til eksterne tiltak, og flere blir stadig invitert med til EliteTurneringer fra andre klubber. Bare i fjor hadde vi 4 Kretslagsspillere, og 5 på Bryne Jæder. I skrivende stund har til og med lille Eiger, en veldig aktuell spiller i Silje Skaara Helgesen til neste års J-15 landslag. Hun er et produkt av alle tilbudene. Og har i likhet med mange andre deltatt på FFO, Akademi, Talentgruppe, fotballskoler og turneringer og slike ting. På jentesiden har vi samarbeid med Klepp, og på guttesiden Bryne. Eiger er nå i ferd med å bli lagt merke til, også utover egne grenser. Roar Wold i Kretsen, er svært imponert av spillerutviklingsdelen i Eiger, og den gode oppfølgingen spillerne får"
Nevnes bør også Simen Omdal. Eigergutt i alle år, som for noen år siden gikk til Bryne. Her spiller han fast på det meget gode G.15 Elitelaget til Bryne, og er også fast Kretslagsspiller. Han var også med på det meget gode EigerAkademiet.

Stine Tollefsen og Marion Zakariassen er altså uttatt til kretslagssamling som går av stabelen lørdag 22. september på Randaberg. Uttaket kommer etter flere samlinger i vinter og vår før den avgjørende uttakssamlingen som fant sted i Randaberg Arena den 25. august. Til samlingen i september er Stine og Marion to av totalt 36 spillere som skal ledes av kretsens Kjetil Løland, Mateo Norheim og Monica Eide Arnesen.

Vi gratulerer Stine og Marion med Kretslagsplass!

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe