Fantastisk uke i Frederikshavn er over

En fantastisk uke i Frederikshavn er over, både værmessig, sportslig og sosialt. Den siste kampen var det G14 som spilte da de tapte 5-3 for Store Bergan i b-sluttspillets semifinale. Eiger yppet seg både på stillingen 3-2 og 4-3, men ble straffet for sin offensive satsing i jakten på utlikning. Store Bergan vant senere også finalen.

Men selv med et vær som sugde krefter av spillerne samt knallharde og uttørkede baner, har det vært en fantastisk uke på Nord Jylland. Palmestranden, sentrum og alle fasiliteter man ellers pleier å bruke mens Cup No.1 foregår, har også i år blitt besøkt av Eigerlagene G13 og G14 og det er ingen tvil om at samtlige gleder seg til neste års turnering allerede. Da blir det trolig flere Eigerlag på plass også.

Fredagens kamp:

B-sluttspill semifinale: Eiger - Store Bergan 3-5 (Sindre Håland, Håvard Leidland og Ørjan Tingbø)

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn