G13 ute, G14 klar for b-semifinale

Det er fortsatt varmt i Danmark, noe banene bærer svært preg av etter hvert. Knallharde og ujevne baner er det flere Eigerspillere som har reagert på underveis i uka, men det er som kjent likt for alle lag. I løpet av torsdagen har G13 først slått Bjerkreim i kvartfinalen i a-sluttspillet, før årets Cup No.1 eventyr endte mot Sportsklubben Rival i semifinalen. Trøtte Eigerbein, etter en tøff kamp mot Bjerkreim, hadde lite å stille opp med mot Rival som hadde brukt dagen til hvile. Årets yngste Eigerlag er dermed ferdigspilt i årets turnering etter det som må kunne sies å være en bra prestasjon totalt sett.

G14 innledet dagen med tap for Trygg Lade i siste innledende kamp. Dermed bar det til b-sluttspillet der Eigerguttene vant komfortabelt mot Frederikshavn 2. I semifinalen fredag møter Eiger Store Bergan, et lag de tapte knepent for i en av de innledende kampene.

Torsdagens kamper:

G13:
A-sluttspill kvartfinale: Bjerkreim-Eiger 0-2 (Jørgen Kydland 2)
A-sluttspill semifinale: SK Rival - Eiger 8-1 (Petter Johansen Skadberg)

G14 har sjansen til å få med seg sølvtøy hjem i bagasjen.

G14:
Innledende kamp nr 5: Trygg Lade - Eiger 5-1 (Mathias Storm Henriksen)
B-sluttspill kvartfinale: Frederikshavn 2 - Eiger 0-5 (Håvard Leidland (2), Mathias Storm Henriksen, Jone Alexander Skåland og Ørjan Østebrød Tingbø)

Fredag 09:00 B-semi: Eiger - Store Bergan

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes