20-års jubileum markert i Frederikshavn

Eiger deltar for 20 år på rad i årets Cup No.1. Dette ble markert med kake og fine ord fra arrangørklubben i dag. Også lokalavisen Frederikshavn brukte spalteplass på jubileet.

Det var guttelaget der hovedsakelig spillere som var født i 1983 utgjorde stammen, som tok turen til nord i Danmark i 1999. I alle årene siden den gang har Eiger vært på plass i det som het Dana Cup No.1 og som de siste seks årene har gått under navnet Cup No.1. Første gang Eiger deltok var imidlertid i 1995 med Tommy Årsland som trener.

Sportslig har onsdagens kamper bare gått "så der". G13 tapte sin eneste kamp, mens G14 tapte begge sine. G13 er likevel klar for a-sluttspillet etter å ha blitt nr.2 i sin pulje. På motsatt banehalvdel i kvartfinalen står (faktisk) Bjerkreim. Denne kampen går torsdag kl.11:35.

G14 (bildet under) kan allerede forberede seg på b-sluttspill, selv om de skal spille siste innledende kamp mot Trygg Lade torsdag morgen. B-sluttspillet starter allerede torsdag kveld.

Onsdagens resultater:

G13:
SG Bornim (Tyskland) - Eiger 6-1 (Jørgen Kydland)

G14:
Eiger - Canada Blanch (England) 0-2
Eiger - Store Bergan 1-2 (Håvard Leidland)

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe