20-års jubileum markert i Frederikshavn

Eiger deltar for 20 år på rad i årets Cup No.1. Dette ble markert med kake og fine ord fra arrangørklubben i dag. Også lokalavisen Frederikshavn brukte spalteplass på jubileet.

Det var dagens sportslige leder i Eiger, Bjørn Arne Slettebøe og hans medtrenere Jone og Stian Urdal som tok turen med laget de trente ned til nord i Danmark i 1999. I alle årene siden den gang har Eiger vært på plass i det som het Dana Cup No.1 og som de siste seks årene har gått under navnet Cup No.1. Første gang Eiger deltok var imidlertid i 1995 med Slettebøe som spiller og Tommy Årsland som trener.

Sportslig har onsdagens kamper bare gått "så der". G13 tapte sin eneste kamp, mens G14 tapte begge sine. G13 er likevel klar for a-sluttspillet etter å ha blitt nr.2 i sin pulje. På motsatt banehalvdel i kvartfinalen står (faktisk) Bjerkreim. Denne kampen går torsdag kl.11:35.

G14 (bildet under) kan allerede forberede seg på b-sluttspill, selv om de skal spille siste innledende kamp mot Trygg Lade torsdag morgen. B-sluttspillet starter allerede torsdag kveld.

Onsdagens resultater:

G13:
SG Bornim (Tyskland) - Eiger 6-1 (Jørgen Kydland)

G14:
Eiger - Canada Blanch (England) 0-2
Eiger - Store Bergan 1-2 (Håvard Leidland)

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe