Lagene i gang i Frederikshavn!

Både G13 og G14 har startet med kampene i årets Cup No.1. Best i gang kom utvilsomt G13 med en kalasseier og en solid seier til. G14 på sin side har til gode å finne nettmaskene og står med en uavgjort og et tap. Tapet kom for øvrig mot forrige års finalemotstander i b-sluttspillet, Makati fra Filippinene. For øvrig er det svært tørt også i Danmark, noe som forklarer relativt harde baner.

Tirsdagens resultater:

G13:
Eiger - Ålgård 9-0 (Jørgen Kydland (3), Vetle Skibstad Jondal (3), Herman Løyning, Johans Zere og Petter Johansen Skadberg
Eiger - Gærum 4-0 (Petter Johansen Skadberg, Johans Zere, Herman Løyning og Marius Eliassen)

G14:
Eiger - Gøtaholm BK 0-0
Eiger - Makati Football club 0-5

Øverst - fra en av G13-kampene.
Nederst t.v. trenerne Bjørn Olav Jondal og Roy Eliassen.
Nederst t.h. hyttene på Nordstrand Camping forskriftsmessig pyntet!