Lagene i gang i Frederikshavn!

Både G13 og G14 har startet med kampene i årets Cup No.1. Best i gang kom utvilsomt G13 med en kalasseier og en solid seier til. G14 på sin side har til gode å finne nettmaskene og står med en uavgjort og et tap. Tapet kom for øvrig mot forrige års finalemotstander i b-sluttspillet, Makati fra Filippinene. For øvrig er det svært tørt også i Danmark, noe som forklarer relativt harde baner.

Tirsdagens resultater:

G13:
Eiger - Ålgård 9-0 (Jørgen Kydland (3), Vetle Skibstad Jondal (3), Herman Løyning, Johans Zere og Petter Johansen Skadberg
Eiger - Gærum 4-0 (Petter Johansen Skadberg, Johans Zere, Herman Løyning og Marius Eliassen)
 
G14:
Eiger - Gøtaholm BK 0-0
Eiger - Makati Football club 0-5
 
Øverst - fra en av G13-kampene.
Nederst t.v. trenerne Bjørn Olav Jondal og Roy Eliassen.
Nederst t.h. hyttene på Nordstrand Camping forskriftsmessig pyntet!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn